Rombouts

Vloer en tegelwerken

 

Rombouts is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in vloer-, tegel- en natuursteenwerken, en is een geregistreerd aannemer.
Wij staan garant voor subliem vakmanschap en kwalitatieve eindresultaten.

Twintig jaar geleden begon Marc met een cursus vloerder-tegelzetter om enkele jaren later het tot werfleider te schoppen bij een tegelgigant.
Sinds 2003 is Marc zelfstandig vloerder en geregistreerd aannemer onder de vorm van een éénmanszaak, welke ondertussen geëvolueerd is tot een goed draaiende vennootschap.

De omvang van onze werken is uiteenlopend, gaande van kleine badkamers tot grote appartementsblokken en projecten, waarbij we u steeds een perfecte prijs/kwaliteit-verhouding bieden.

Wij bieden vloer-, tegel- en natuursteenwerken voor zowel de professionele als particuliere consument voor elk budget.
Rombouts staat voor steenharde garanties zoals kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo garanderen wij een optimaal eindresultaat en een duurzaam leven van uw vloer.

Welke werken voeren wij uit?
het plaatsen van vloer in verse bedding (chape)het plaatsen van vloer of tegels in speciale legpatronenhet plaatsen van mozaïek, het plaatsen van maatwerk zoals trappen en venstertabletten, het verlijmen van tegel op tegel, het vloeren van terrassen en plaatsen van inloopdouches, het tegelen van opritten

U kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Mortex

Als vloerder, chaper en artisanaal schilder zijn wij ook ervaren Mortex plaatsers. Mortex wordt aangebracht op een dikte van min. 2mm en max. 6mm. Mortex is een pleister dat de uitstraling van Tadelakt evenaart. Mortex wordt gebruikt op minerale oppervlakken zoals muren en vloeren.

Qua samenstelling lijkt het op betoncire alleen bevat mortex geen epoxy- of polyurethaanharsen en is het na aanbrengen direct waterdicht. Met mortex kun je wanden, vloeren, aanrechtbladen en badkamermeubelen een authentieke betonlook geven. Het product is na aanbrengen volledig waterdicht en is dus niet alleen geschikt voor de woonkamer, slaapkamer  of keuken maar ook een Mortex badkamer bestaat tot de mogelijkheden.

Een reactie achterlaten