Rombouts

Vloer en tegelwerken

 

Bamboe parket Vloeren Tienen. 
via de tel 32 016 37 00 69. 32 0494 21 25 12. of webformulier om meer informatie over het product te verkrijgen.
Bamboe parket Woodtex. 
Vanaf woensdag 11 maart kan je hier op onze site onze TUINSPECIAL 2015 vinden met nieuwe producten en talrijke promoties! Bekijk onze nieuwe folder. Woodtex heeft ook meerdere uiterst prachtige en verzorgde BAMBOE parketten voor u geselecteerd. Superhard hout in de beste kwaliteit. Oosterse sfeer en touch gegarandeerd. Kom de selectie aanvoelen in de showroom. U zal versteld staan! Aandacht Voel jij al lentekriebels. Vanaf woensdag 11 maart kan je hier op onze site onze TUINSPECIAL 2015 vinden met nieuwe producten en talrijke promoties! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen nieuwsbrieven om je op de hoogte te houden omtrend onze nieuwe producten en diensten. Onze nieuwsbrieflezers worden beloond met unieke acties.
Bamboe parket configurator. 
Door het feit dat de bamboe stroken op hun platte kant gelegd worden zijn de bamboe knopen zichtbaar. Verticaal bamboe parket wordt bekomen door het naast elkaar leggen van bamboe stroken op hun zijkant alvorens deze samen te persen. Door het feit dat de bamboe stroken op hun zijkant gelegd worden zijn de bamboe knopen minder zichtbaar. Strand woven bamboe parket wordt gemaakt uit een mengsel van gekookte versnipperde bamboe stroken en een speciaal soort lijm. Het mengsel wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst in blokken die na het uitharden versneden worden tot planken. Strand woven bamboe parket is qua hardheid vergelijkbaar met de hardste houtsoorten ter wereld.
Bamboe parket BambooWood is uw specialist in ecologisch parket! Houthandel import van bamboeparket. Massief parket en planken vloeren. 
1000mm x 125 x 16mm Projectfloor kleur caramel micro velling. Voordelen 27 % harder dan eik 50% minder uitzettingskracht minder gevoelig aan vocht geen knoerten uitstekende weerstand tegen insecten 1 schimmels. Parket in massieve stroken bamboe onbehandeld. De bamboe strips worden dwars op de lengterichting van de vloerdelen geplaatst hierdoor wordt dezelfde uitstraling verkregen als het Hoogkant parket. Vierzijdig voorzien van tand en groef. 500mm x 140mm x 15mm Loftparket verticaal caramel scherp gekant. 500mm x 140mm x 15mm Loftparket verticaal naturel scherp gekant. Voordelen naast bovenstaande voordelen is loftparket zeer snel te leggen in vergelijking met Hoogkant terwijl het uitzicht identiek is. Parket geperst bamboe Bambosiet ook wel strand woven geoemd.
Bamboe parket Mister Floor. 
Bamboe parket is dé prijsvriendelijke oplossing om uw woon en/of werkomgeving ecologisch en stijlvol aan te kleden! Mister Floor biedt u met het Ecobam assortiment een brede waaier aan innovatieve bamboe interieur en exterieurtoepassingen aan eerlijke prijzen. De EcoBam kwaliteit wordt te allen tijde gegarandeerd. EcoBam bamboe parket is CE gekeurd! De hardheid en dichtheid van de bamboe vloer is vergelijkbaar met hardhout maar de krimp en uitzettingscoëfficiënt zijn veel lager dan bij hardhout. Dat maakt bamboe parket uitermate geschikt voor plaatsing in vochtgevoelige omgevingen. Een Ecobam bamboe parket is duurzaam ecologisch moderne en stijlvol!
Bamboe Parket Leggen Parket Trade Parket Trade Overijse. 
Bamboe is 100% ecologisch gezond en hygienisch én is harder dan alle houtsoorten! 30 jaar garantie en geschikt voor vloerverwarming. Uw parketadviseur Jan Evers. Tel 02/ 767 37 33.
de bamboe vloeren specialist MOSO bamboe. 
ook geschikt voor projectmarkt. MOSO bamboe vloeren outlet OP OP. In deze officiële MOSO bamboe vloeren outlet zijn prachtige bamboe vloeren beschikbaar tegen de allerlaagste prijs. Deze bamboe vloeren voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van MOSO maar passen vanwege de kleur afwerking of afmetingen niet binnen het vaste assortiment en worden daarom tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden uitsluitend via MOSO dealers Voor het vaste bamboe vloeren assortiment van MOSO verwijzen we u naar onze standaard bamboe vloeren collecties. De bamboe vloeren van MOSO zijn gemaakt van de gelijknamige reuzenbamboesoort.
Bamboe parket-Informatie over het volledig assortiment van MOSO. 
Door de bamboe te stomen gaan dein bamboe aanwezige suikers carameliseren en onstaat een bruine kleur. We onderscheiden bamboe naturel en bamboe caramel. Tapis massiefstrookte plaatsen op een onderparket en te schuren nadien. Hoogkant lamel op kant Bamboe. In dit assortiment van moso zitten afgewerkte producten en niet afgewerkte producten. De hoogkant parket en tapis massiefstrook parket zijn bamboe parketvloeren die ambachtelijk geplaatst worden. Het is met deze producten dat wij de mooiste BAMBOE PARKET vloeren creëren omdat deze vloeren na het plaatsen worden geschuurd en afgewerkt. Voorbeeldproject in ambachtelijke bamboe strokenparket en een project in Bamboe density hoogkant.
Bamboe parket. 
Door de typerende ring structuur in de bamboestam heeft het MOSO bamboe parket een bijzonder uiterlijk de ringen zijn terug te vinden als knopen in het vloeroppervlak. MOSO heeft een bamboeparket voor ieder budget en situatie. Of het nu gaat om een zwaar belopen vloer in een winkelcentrum of een slaapkamer bij u thuis er is altijd een MOSO bamboevloer die daarbij past. Daarbij hebt u de keuze uit diverse kleuren dikten en afwerkingen. MOSO staat voor 10 jaar ervaring op het gebied van bamboe. Er is in Europa geen ander bedrijf met een dergelijke ervaring en een dergelijk assortiment.
Bamboe vloer ecologische vloer en een uniek design A. Janssens parket. 
Bij Parketvloeren Janssens a. vindt u een zeer ruim assortiment van bamboe parketvloeren in verschillende uitvoeringen bamboe horizontaal verticaal of CoBam onafgewerkt of reeds afgewerkt. Vraag offerte aan Bekijk referenties. Bamboe vloeren bamboe parket. Bamboe is dé parketvloer van de toekomst. Zo is de bamboe al volledig volgroeid op 5 jaar en wordt de groeikracht van een bamboebos zelfs versterkt door geregeld te kappen. Maar bamboe is vooral zeer geliefd door zijn uniek en trendy design. Typerend is zijn fijne structuur waardoor hij uitermate geschikt is voor decoratieve toepassingen. Bamboe is naast trendy ook zeer slijtvast en duurzaam. Immers de compacte vezelstructuur van bamboe zorgt voor een harde en stabiele door minder krimp en expansie parketvloer.
Busschaert Parket Bamboe Parket. 
Massief of meerlaags Bamboe-parket. Deze bamboevloeren kunnen geleverd worden zowel als massief parket of als meerlaags parket. In demeer laagse bamboeparket onderscheiden we nog vloeren met tussenlagen uit pure bamboe of uit hout Lalegno bamboeparket. In Bamboe Parket zijn verschillende kleuren mogelijk. geel-beige de natuurlijke kleur van Bamboe. caramel-bruin kleur verkregen door thermische behandeling. andere kleuren bij parket van geperste bamboevezels. Wij plaatsen deze bamboeparket professioneel voor u of u kunt ze zelf plaatsen. Busschaert Parket kan ook uw bamboeparket schuren behandelen en herstellen. Vraag gratis uw offerte aan! Bamboeparket Moso Bamboo Touch. Kurkvloeren Wicanders DB Cork.

Mortex Gietvloer

Een mortex gietvloer voelt comfortabel aan!
Mortex kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht (chape, beton, bestaande tegels,….).
De ondergrond dient wel steeds voldoende droog en draagkrachtig te zijn.

Picknicktafel bestellen –  Houten tuinmeubelen – table bois – Table pliante – gute-nacht-kinderbett.de –  Biertischearchitectgruwez.bevillabouw –  webshop laten maken