Rombouts

Vloer en tegelwerken

Wij zijn specialist voor al uw vloer- en tegelwerken. Wij verzorgen zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, ook voor kleinere renovaties of tegelwerken kan u ons  contacteren (hal, badkamer, keuken, wc…).

Wij leveren professioneel en kwalitatief werk af voor iedere klant.

Professionele vloerder en tegelzetter

Wij zijn actief in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. In een straal van ca 30 km rond Rumst transformeren we elk project tot een pareltje met een perfect geplaatste vloer en betegelde wanden.

Tijdens deze transformatie plaatsen wij tegels naar keuze gaande van keramische tegels tot natuursteen. Ook voor kleine chapewerken zit u bij ons aan het juist adres, grotere chapewerken besteden we uit aan één van de betere chapebedrijven in België.

Als tegelzetter streven wij steeds naar de hoogste graad van afwerking samen met onze leveranciers en partners. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een oplossing aanbieden voor elke situatie. We kunnen de bestaande vloer uitbreken en een nieuwe vloer leggen met chape en tegels. 

Misschien bent u op zoek naar een oplossing om tegels op uw huidige tegels te leggen of tegels op een houten vloer? Hier bestaan verschillende oplossing voor en die vindt u bij ons.

Vloer- en wandtegels worden professioneel geplaatst met kwalitatieve materialen.Wij geven u advies op maat en bespreken de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende plaatsingstechnieken.

Als vloerder tegelzetter met jarenlange ervaring kunnen we niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om met een professioneel bedrijf samen te werken.

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen en technieken op de voet.

Wij zijn steeds goed op de hoogte over welke technieken te gebruiken bij het leggen van groot formaat tegels of mozaïek. Wat de restricties en voorschriften in verband met vloerverwarming en keramische of natuursteen tegels zijn.

Als u op zoek bent naar een professionele tegelzetter of vloerder met een passie voor zijn beroep, die de beste materialen en technieken gebruikt, dan moet u ons zeker contacteren.

Als tegelzettersbedrijf  plaatsen wij vloeren en zetten wij tegels waarbij de klant kan genieten van het verlaagde BTW-tarief van 6% voor zowel de uitgevoerde werken als de geleverde materialen (particuliere woning moet ouder dan 10 jaar zijn).

Bij ons geniet u van service met een goed gevoel.

Een van onze laatste werken was een Waterpartij in de tuin 

  • Eerste werk…  verwijderen van alle loszittende delen zoals verf, voegen en stukken baksteen.
  • Na het reinigen werd een hechtingslaag aangebracht.
  • Vervolgens de muur egaliseren met een waterwerende bezettingslaag.
  • Onder de waterval werd als extra zekerheid, om geen vocht aan de achterzijde van de muur (buren) te krijgen, kerdi geplaatst.
  • De leisteenstrips werden aan de achterzijde voorzien van een hechtingslaag (wit zand, wit cement en dispersiemiddel) en gelijmd met witte tegellijm.

Renovatie hal met Kerlite

  • Renovatie hal met dunne 3.5mm Kerlite plus renovatietegels met glasvezel versterking aan de achterzijde.
  • Voordeel hiervan is dat er geen breekwerken aan te pas komen en de klant snel een nieuwe vloer in de hal heeft. Belangrijke details om dit te kunnen uitvoeren zijn wel dat de voordeur nog speling heeft om hoger gezet te worden en dat de bestaande vloer stevig is.
  • Andere oplossing is: uitbreken bestaande tegels, verwijderen zavel, plaatsen van chape en pas daarna nieuwe tegels plaatsen. Waardoor de uiteindelijke kosten hoger zullen zijn

Mortex badkamer

mortex badkamerMortex is een minerale, waterdichte bepleistering.
Zijn waterafstotende werking zorgt ervoor dat dit product interessant is om te gebruiken in badkamers.
Douchewanden, badkamerwanden, wasbakken, badkamervloeren,…krijgen een exclusieve toets!
De behandelde oppervlaktes worden steeds afgewerkt met een kwalitaiteve vlekstop.
Ook een onderhoudswas wordt aangebracht; dit zorgt ervoor dat het water mooi afparelt van het oppervlak.
De natte zones in de badkamer dienen regelmatig ingewreven te worden met de onderhoudswas, een eenvoudig toe te passen onderhoud