Rombouts

Vloer en tegelwerken

Welkom bij Parketvloeren Jos Fastr. 
Parketvloeren Heyco Interieur. 
Wij plaatsen zowel traditionele als samengestelde parketvloeren. De parketvloeren die wij aanbieden zijn van Europese fabrikanten. Eikenhout is zowat het meest geplaatste houtsoort er is ook de keuze tussen verschillende. exotische housoorten of wat dacht u van het zeer ecologische Bamboe. Dit in verschillende variaties zoals stroken visgraat Hongaarse punt of lange planken. Deze kunnen fabrieksmatig afgewerkt zijn of u kan kiezen voor een kleur uit ons gamma. Voor het renoveren en herschuren kan u ook terecht bij Heyco Interieur. 3 laags parket Europese eik rustiek onbehandeld 3.9 mm toplaag. Kan door ons geplaatst en afgewerkt worden met parketolie of vernis.
Parketvloeren leggen Fons Martens. 
Parketvloeren leggen is geen makkelijke klus. Wij van Martens Vloeren kunnen het leggen van parket voor u verzorgen. Bij Martens Vloeren vindt u de mooiste planken vloeren en parketvloeren. Ook het leggen van de vloeren kunnen wij voor u verzorgen. Met ruim 35 jaar ervaring in deze branche kunt u rekenen op vakkennis en een perfect eindresultaat. Parketvloeren leggen is geen eenvoudige taak. Martens Vloeren kan dit voor u verzorgen. De vloeren kunnen zowel verlijmd als zwevend gelegd worden.
Gustaaf Seghers zonen Parketvloeren. 
De voor en nadelen van een parketvloer. 
Twijfel je nog over een parketvloer? Om de knoop iets eenvoudiger te kunnen doorhakken zetten we de belangrijkste voor en nadelen even op een rijtje.
Bruyninckx Parketvloeren Home. 
Tel 32 03 666 50 47 Fax 32 03 666 32 57 bruyninckxparketbvba@skynet.be www.bruyninckxparket.be. Bruyninckx parketvloeren gaat sinds de start in 1997 voor de charme van het authentieke werk met een hart voor het vak.
PARKETVLOEREN AABLOS. 
PARKET IN DE BADKAMER. WELKE PARKET IS GESCHIKT VOOR MIJ?
Parketvloeren. 
Parket is een vloerbedekking die bestaat uit houten delen in verschillende formaten. Lamett Country smoked White by Lamett. Lamett Palace Pure by Lamett. Lamett Royal Titanium by Lamett. Bestaat uit verschillende massieve houten planken met een dikte van 8 tot 23 mm die worden volgens een bepaald patroon geplaatst. Massieve planken meestal zon 20mm dik. Verlijmd op de chape of ze worden onzichtbaar genageld op een onderparket.
PATRICK STOOPS aablos parketvoeren ONS BEDRIJF. 
Parketvloeren plankenvloeren en renovatie. AABLOS-Patrick Stoops parketvloeren sinds 1994. Realisatie van nieuwe parketvloeren. Innovatieve projecten uitwerken samen met u en uw architect. Aanbieden van oplossingen in nieuwbouwprojecten of renovatiebouw. Bereiken van doelen en streven naar tevredenheid bij onze klanten met bekwame mensen en de modernste uitrusting. Dankzij deze beproefde aanpak en onze ervaring zijn wij een onmiskenbare parketvloeren-partner geworden voor vele bedrijven particulieren aannemers en architecten. Op deze website kan u talrijke realisaties van nieuwe parketvloeren bekijken handelspanden sportzalen hotels restaurants winkels en partikuliere parket-projecten in diverse stijlen.
Soogen Ivo B.V.B.A. 
Ivo Soogen zette 30 jaar geleden zijn eerste stappen in de parket branche. Ook nu kan je hem nog steeds terug vinden op de werkvloer. Zijn hard werken zijn doorgedreven zin voor perfectie en zijn liefde voor hout zorgde ervoor dat hij na 10 jaar moest uitzien voor een andere locatie. Hij opteerde voor een rustig gelegen locatie zo werd een oude boerderij gekocht in de Winnerstraat 76 te Eksel. Deze boerderij werd omgebouwd tot een mooie showroom en een privé woning.
Luc Janssen is uw specialist in parketvloeren. 
Luc Janssen is gespecialiseerd in parketvloeren vooral massieve eiken vloeren. Zowel plaatsing als herstelling.
 Interieuradvies –  husqvarna automower –  brandbeveiliging –  eenhoorn onesiekelderdichting –  eiken bijgebouw –  Hublot –  bestelwagen hurentraplift prijs