Rombouts

Vloer en tegelwerken

Onder het motto “ieder zijn specialiteit” bieden we als chapewerker geen uitgebreide waaier van diverse diensten uit verschillende vakdomeinen aan. Neen, wij hebben ons gespecialiseerd in chapes en isolatiewerk en kunnen onze klanten kwaliteitsvolle prestaties voorstellen aan betaalbare prijzen.

Zoek je een expert voor de plaatsing van je chape of het isoleren van je vloer, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 17 jaar ervaring biedt ons bedrijf vakmanschap in dekvloerenthermische & akoestische isolatie van vloeren aan.

Doe ook jij beroep op kennis en kunde van een echte vakman?

Specialist in het plaatsen van dekvloeren & vloerisolatie Chapewerken plaatst dekvloeren en verzorgt vloerisolatie bij particulieren, zelfstandigen, bedrijven, scholen en verenigingen.

Een nieuwe chape leggen kan zowel in het kader van nieuwbouw als renovatieprojecten van woningen, appartementen, lofts, maar evenzeer bij burelen, magazijnen, schoollokalen, …

Gewapende chapes

Kies je voor het plaatsen van vloerisolatie, dan dient de zwevende dekvloer gewapend te worden.
Of je nu PUR, Thermogran of een andere isolatiemethode kiest, indien dekvloeren geen contact hebben met de draagvloer, is een chapeconsolidatie vereist.

De wapening van de chape kan gebeuren door bvb een netwapening, draadwapening of door vezels.

Vakman chapewerk

Contacteer ons voor Chapewerken of voor bijkomende info m.b.t. chapewerk.
Een idee van de kostprijzen verkrijg je hier

Je vloer thermisch isoleren met gespoten PUR

Het hard polyurethaanschuim PUR is ideaal voor thermische isolatie van nieuwe woningen, maar leent zich tevens voor vernieuwen van isolaties bij renovatie.

Isoleren met Thermogran

Het droog isolateproduct Thermogran is ideaal voor thermische & akoestische isolatie en voor het uitvullen leidingen.

Online kostprijs-calculator

Wens je en prijsidee voor het isoleren van je vloer of chapewerk? Bereken zelf een kostprijs-indicatie.
Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een definitieve en gedetailleerde prijsofferte afgestemd op jouw project.

Mortex 

Mortex is een fijne, waterdichte pleister die wereldwijd door designers en professionals wordt gebruikt voor zowel technische als decoratieve bekledingen. Mortex vind je van de beroemde metro van Tokio tot in tal van hotelprojecten wereldwijd, maar evengoed in meer bescheiden realisaties in particuliere woningen. In België én daarbuiten. Mortex werd aan het begin van de jaren 1990 ontwikkeld.